mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

1 Feb 2012

Facebook bakal ada pencabar???.

                                        

  Ramai yang telah mendaftar dan setakat ini terdapat seramai 700,000 lebih (angka ini semakin bertambah) ahli seluruh dunia tapi masih ramai yg tertanya2 dan teragak2 utk join Wazzub...ok, sya cuba terangkan secara ringkas...kita semua sedia maklum ttg FB, Google, TWT, Yahoo,etc kan? Kita guna service mereka secara percuma kan?

Tau tak dia org untung berbilllion dollar dalam suku tahun je? Tau tak darimana dan mcmana mereka menjana keuntungan? Semua keuntungan mereka dpt dpd pengguna yg guna service dia org, iaitu KITA SEMUA.

Dgn guna service dia org hari2, click sana, click sini, invite kwn2, log in berjam2,etc, semua ni memberikan profit dgn company2 ni....tapi yg kaya raya ialah pemilik company2 ni, kita sebagai pengguna tak dpt apa2 pon.

WAZZUB ni adalah laman social / search engine sama seperti yg disebutkan di atas, tp beza nya, company ni ajak org ramai utk jadi ahli secara FREE, dan dgn guna service mereka, WAZZUB akan byr profit keuntungan dia org sehingga 50%....menarik kan? kalau lah cthnya FB byr kita bila kita log in berjam2, kan kah kita dah dpt byk side income kan kan kan?

Company bagi masa 3 BULAN untuk semua orang signup dan ajak seramai yang mungkin untuk signup kat bawah kita. Kalau join selepas tu tak dapat apa2.

JADI INGAT, MESTI REGISTER DAN HEBOH KAN KEPADA RAKAN2 SEBELUM 9 APRIL NI

So jgn lepaskan peluang ni, pendaftaran FREE...tak rugi pun kalau register sbb semua free...jadi yg penting, register kat sini dulu, cadangkan dgn kawan2 dan tunggu 9 April nanti.

jangan lupa join-->[ SINI ]

p/s : ha!..berminat tak??..jom la join teman kan saya..hehe..:) 

11 ulasan:

Beckhrooy berkata...

tak boleh lawan fb rasanya

Cikgu Ma berkata...

macm2 social web yea...

abghani berkata...

saya akan mencabarnya

ILA HonEyBuNNy berkata...

fb bakal tercabar dan mencabar...hehehhe

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam.
Pernah juga dengar..
Belum ada masa free lg.

Aida Omar berkata...

cabaran, dicabar, mencabar dan tercabar..hehe. adesh tak tahu lagi nak join atau tidak.. pasal FB je pun dah tak terkawal. hehe

Arra Ahmad berkata...

erm...dah banyak akaun laman sosial..tunggu facebook tutup atau tak free dulu..haha

Paklong berkata...

join jangan x join...ntah sbb pe x tergerak hati lg nak join benda ni...sbb terdetik d ati macam ada something wrong..tp x tau apa dia..kepada yg berminat join je sbb itu aku je yg rasa

Koding berkata...

Adat hidup manusia di dunia ini ..
segala perkara pasti ada saingan...

ratu zuleyqha berkata...

fb boley komen2, yg ney nk wtpe je ?? (blur skjp)

ctk berkata...

fungsi wazzup ape ek...da bnyk sgt akaun neh...hihihi

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service