mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

11 Sep 2012

Buat seketika!!.

        Assalamualaikum dan salam 1Blogger;
    Agak lama juga blog aku terabai..biasalah kerja hakiki
aku membuat blog ini terpaksa dilupakan dalam jangka
waktu yang agak lama...
 
   Terima kasih pada blogger yang sudi singgah diblog yang
terbiar ni dan andainya tugasan aku siap cepat nanti maka aku
akan cepat2 kembali ke alam maya...
   Oklak jumpa lagi dan selamat menyambut hari Malaysia
bye2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..

24 ulasan:

EmpayarUtama berkata...

Samalah kita. Aku jenjalan ari ni nak cari mood dulu. Selamat hari raya

Kesuma Angsana berkata...

OK, KA follow terus aje ye

PeRmAtA bIrU berkata...

ya... sama lah kita.. huhuhu... bz dan bz... blog terabai.. mencari masa yang sesuai kembali...

LydSunshine berkata...

Lama nya awak tak update blog. Terabai dah blog ni.

NASZ berkata...

saya pun sama. blog pun asyik terbiar je. busy je memanjang.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Abang Long berkata...

Salam...

Blog terabai takpe asalkan jangan diri terabai...

abanglongonline

Cikgu Ma berkata...

tak pe...bukan la satu kepentingan kalo ia "mati" =)

Nizam Ijam berkata...

kalau ade masa update ler..

ctk berkata...

same lah kite...terabai giler2 dh...hahaha...tp thank lah sudi gk dtg blog ct :)

Koding berkata...

Selamat Bertugas...
Moga tugasmu selesai dgn baik..

Arra Ahmad berkata...

singgah jenguk sini.:)

encik cool berkata...

memang dh lama x singgah blog encik!! patut bersin jea bila masuk blog nie dah berhapuk rupanya..hehehe

Aida Omar berkata...

jaga diri yusuf :)

Run Away berkata...

sama lah mcm yana..;d

Pemikir berkata...

Salam Tuan...
Lama juga tak singgah di sini. Jemputlah ke Blog Suara Pemikir yang semakin banyak contain baharu.
www.suarapemikir.blogspot.com

cerita best berkata...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Tanpa Nama berkata...

The level of resources you can get upon search with expected details extending quickly the number of can be difficult intended for can avail the amount including 5000-25000 [url=http://www.janespaydayloans.co.uk/]pay day loans[/url] This really is an unproblematic medium this is to the loan considering that, your greater value of your belongings

wisata bakti alam berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Tanpa Nama berkata...

オンラインカジノ ブログ オンラインカジノ ブログ [url=http://xn--japan-ym4dobj1jwjxk6dc.com/ ]オンラインカジノ 2ch [/url] http://xn--japan-ym4dobj1jwjxk6dc.com/ オンラインカジノ攻略

Carlos Santiago berkata...

cool

Empayar Utama berkata...

Jengah kembali selepas beberapa bulan senyap

ctk berkata...

wah...lamanya xon9..moga sihat2 disana ye..

ctk berkata...

eh..lupa bgthu..ct tukar url..nti tukar url lama kt bloglist tu ae..tq :)

yusuflaili(Goku) berkata...

salam blogger;

terima kasih kerana sudi singgah diblog yg tersumbat ni..sokongan anda semua amat saya hargai..

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service