mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

27 Feb 2012

Mission Impossible!!.

                 Assalamualaikum dan salam 1Blogger;
           Kesian ngan blog aku ni..asik kena tinggal je, ni dah sebulan berabuk tanpa sebarang entri malah nak terjah blogpun tak larat semuanya gara-gara sakit..Bulan march ni mungkin segalanya akan selesai sepenuhnya dan blog aku akan kembali meriah.
       
           Saja nak update blog yang dah bersawang ni,aku kongsi cerita filem bagus ngan korang semua.Bagi aku cerita ni bagus penuh aksi lasak gerenti puas.filem yang aku maksudkan ialah "Mission Impossible: Ghost Protocol".
aksi berani dan suspen dalam 'ghost protocol'
       
           Bagi yang dah tengok pasti tahu jalan ceritanya,bagi yg minat filem aksi sudah tentu tak melepaskan peluang dan korang yang belum tengok aku beri sedikit penerangan mengenai filem ini.filem ini juga turut dibintangi oleh pelakon Bollywood iaitu Anil Kapool.
     
      PENGARA    :  Brad Bird
     PELAKON     : Tom Cruse,Jeremy Renner,Simon Pegg,
                                 Anil Kapool.
     TAYANGAN : 15 Disember 2011.
     
   
     SINOPSIS:
                          Apabila pengganas mengebom Kremlin,Kerajaan Amerika Syarikat telah mengatifkan
"Ghost Protocol" dan secara tidak langsung seluruh Mission Impossible Force,Ethan Hunt dan pasukannya
dipersalahkan kerana serangan itu.Tetapi beliau dibenarkan melarikan diri sebagai sebahagian daripada rancangan utk pasukan mereka beroperasi di luar negara.
                          Hunt di beri amaran bahawa jika mana-mana anggota pasukannya ditangkap atau berkompromi, mereka akan dituduh sebagai pengganas yang merancang serangan nuklear,dan bagi yg berminat  sudah pastinya korang tertunggu filem aksi sekual ini.
salah satu aksi lasak. dlm filem MI
           Oklah setakat ini jelah cerita aku pada korang semua,moga terhibur selalu.sekarang ni aku tengah layan movie2 yang best disamping berihat setelah membuat pembedahan pada 16/02/2012 tempuh hari.moga jumpa lagi bye!!.

P/S: tajuk cerita hampir sama dengan situasi penyakit aku!!!.
           

15 ulasan:

Ungu Violet berkata...

yep...tengok kat panggung movie ni ituari...mmg best..:)

Cikgu Ma berkata...

selamat kembali berblog...

Zul Fattah berkata...

cam best je..? kena cari movie ni..!!

hyz berkata...

x sempat tgk citer ni. huhuhu

adarnadzmie berkata...

mcm syok jer MI ni...:) klu abg akak tgk mesti nak g tgk wayang ni...

salam kenal jua dr akak..:)

Aida Omar berkata...

suka cerita2 penuh aksi macam nie..baru tak bosan. hehe

si kiut lavender berkata...

xsempat tgk agylah....0_O

yusuflaili(Goku) berkata...

salam hormat semua;

@#UnguViolet-
sangat best kalau kat panggung..

@#ZulFattah-
Memang best wa cakap lu..tapi jgn beli yang tak ori..

@#hyz-
tapi boleh beli DVD atau kat internet..tapi tak seronok!!.

@#adarnadzmie-
Betul tak bosan nengok cerita ni...

@#aidaOmar-
Bagi kaki filem aksi..memag sesuai cerita ni..

@#sikiutLavender-
Tak apa boleh nengok kat Internet je..

ILA HonEyBuNNy berkata...

bestt kan..

sama la...blog org pn kejap ada kejap xdak..berhabuk gitu..ehhehe

Koding berkata...

Issshhkkk...
Aku movie2 sekarang ni memang dah lama tak tengok....

Jemput ke blog Koding….

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam...
hubby je pi tengok wayang...
tunggu tengok DVD je la..

LydSunshine berkata...

Ala.. belum tgk movie ni. Ingatkan tak best. *hehe.. cari pasal. Citer mission impossible takkan le tak best kan?

Get well soon ye yusuf.

yusuflaili(Goku) berkata...

salam semua;

@#illaHonney-
Betulah tu ella,kita terikat dgn tugas hakiki.

@#Koding-
sekali sekala cuba keluar tengok kat panggung..

@#Iza-
cobalah ajak hubby tengok diluar sekali sekala best..

@#LydShunshine-
Best cerita ni..

EmpayarUtama berkata...

Lom sempat nengok citer ni

ctk berkata...

wah...anil kapoor pon berlakon....

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service