mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

30 Sep 2011

Penat..layan budak sekolah.!!

                             Assalamualaikum & slmt sejahtera;
           Sepanjang 28-29/09/2011 aku tak sempat nak update blog aku ni,Sebenarnya aku sibuk sesangat kerana unit tempat aku kerja ditugaskan untuk memberi hikmat kecemasaan di sebuah sekolah. sekolah tu taklah jauh sangat dari pejabat kami lebih kurang 4km.
           Sempena sukan tahunan sekolah tu maka banyak jugalah aktiviti sepanjang 2 hari biasalahkan sukan..korang tentulah tahu sukan sekolah ni macamana.Sementara aku belum ada idea nak buat entry yg menarik aku kongsi aktiviti2 sukan ni sekadar untuk tatapan, disamping melalui ni juga korang tahulah apa sebenarnya pekerjaan aku ni.....oklah mari layan gambar2 aktiviti sukan tersebut;
                                                                         
                                                                           




Yang ni motor akulah..aku selalu pakai bila gi kerja dan operasi yg dekat2 je....

            Oklah..setakat tu je untuk mengupdate blog aku ni...kalau ada salah dah silap tolong maafkanlah yer, mungkin 2 hari lagi blog aku ditinggalkan lagi pada 01-02/10/2011. kami masuk hutan latihan lasak beserta aktiviti ikthar hidup,banyak yg kena belajar bila latihan mencari dan menyelamat dlm hutan...bye3.





                                                                 
                               
                                 
       
                                     

12 ulasan:

ctk berkata...

bznyer andaa...

NA berkata...

Selamat masuk hutan. Sabar-sabar layan budak sekolah.

-wina1979-

abghani berkata...

layan jgn tk layan

LydSunshine berkata...

Good luck

yusuflaili berkata...

Salam blogger;

@#ctk-
mau tak sibuk..budak2 sekolah bila nampak je ada khemah kecemasaan..diaorang terus pengsan lepas berlari hingga 4-5 org sekali pengsan dlm satu acara...

@#NA-
Yelah..harap2 semuanya selamat dlm hutan nanti..terutamanya anggota wanita.

@#abghani-
Layan sebaik mungkin perhikmatan mesti diutamakan..

@#LydSunshine-
terima kasih.

Coolman berkata...

bersukan bersama yotokuu!!

Roti Telur berkata...

sempoi sticker yotokuu69 kat moto tu..hehe..

SiTi Nurwani Binti Yusoff berkata...

sekarang da dalam hutan la ni?hehe :p

yusuflaili berkata...

Salam;

@#RotiTelur-
stiker buat sendiri la bro,sbb tu tak beberapa bagus....

@#Siti-
Bergitulah gayanya..kalau tak hujan seronok sikit tapi kalau hujan..mampus lerr.

ctk berkata...

lor yke.....sengaja pengsan kot..nk suoh kmu ubatkan..hahah

Run Away berkata...

god luck!!....selamat masuk ke hutan ye...bek2 lam hutan myk nyamuk tau...

yusuflaili berkata...

salam;

@#ctk-
yerla..penat sikit dah pengsan dan kadang2 tu lalu je depan khemah kami terus pengsan.

@#RunAway-
Tak apa kami dah sediakan loysen nyamuk

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service