mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

19 Ogo 2011

segmen promote kumpulan 3 dari kotak bulat

                                                  Assalamualaikum;


                     Sebelum itu aku mintak maaf banyak2 ngan kawan kawan kumpulan 3 segmen promote kotak bulat aku kerana lambat buat promote blog diorang..bukan masalah sibuk tapi masalah blog dan line internet tpt aku minggu ni..walaupun lambat aku mesti buat kerana dah tanggungjawab aku maaf juga pada kotak bulat.
                     Tq pada kotak bulat sbb masukkan aku dlm kumpulan 3 dimana 10 org blogger dlm satu kumpulan disini akan aku perkenalkan blog2 diaorang..sebelum buat entry ini aku dah follow blog diorang ni hebat2 entry diorang banyak info menarik kalu tak percaya meh kita terjah blog diorang dan.klik link header dibawah.,!!
                                                 
blog pertama




blog kedua
 http://farahribenacreamsoda.blogspot.com


blog ke 3



blog ke 4



blog ke 5
http://sharina idora.blogsport.com


blog ke 6



blog ke 7
                                                    http://titanblaze.blogspot.com/?zx=b90857bcd2cb9660 



blog ke 8

http://arituarini.blogspot.com/ 


blog ke 9
http://ayuinsyirah.blogspot.com
                                                              
                         Dan blog ke 10 blog akulah tu..oklah korang blogwarkinglah blog diorang bagi yg bukan kumpulan pun dialu2kan terjah blog diatas...bye2..!!!!

Link
















     

12 ulasan:

PeRmAtA bIrU berkata...

mna blog keempat??? hahahha..:)

ArulchelseA berkata...

aku bukn kumpulan 3 ke??? ermm tgh berfikir jap...kih kih kih

yusuf Laili berkata...

salam;
@#pemata biru- satu blog tertinggal tapi dah jumpa dah..sekali lagi maaf.

@#ArulchelceA-segmen seterusnya kot..hahahaaa!!!!

PORUMAN berkata...

macam mana segmen ni bos ??? kurang fhm ow ??

ArulchelseA berkata...

bro nak bg tau sikit..klau promot blog..kena la letak link blog yg di promot tu..klau tk mcm mana org nak terjah blog yg bro promot ni..

sekadar bg tau je bro..

abghani berkata...

selamat bertugas

Umedia Network berkata...

apakah? apakah? apakah? hee. :)

ILA HonEyBuNNy berkata...

promote jangan xpromote..hehe

ramai dengar org cakap line tenet lambat skrg..ehehhe

Abang Long berkata...

Salam...Blog ke 11 sudah tentulah blog Abang Long Online hehe..

Lama dah tak join apa2 segment, takut mengecewakan penganjur coz masa terhad sangat skrg nih..

Run Away berkata...

walaikumsalam....nak masuk lam kotak juga..kah...;d

yusuf Laili berkata...

Salam;
terima kasih bebanyak pada pengomen diatas..maaf pada blogger arulchelsea byk masalah aku buat entry ni..line masih tak bagus bekalan eletrik selalu sangat di off service byk post entry aku sangkut..

PORUMAN berkata...

susah juga tu bos ... apakan daya !!

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service