mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

20 Ogo 2011

Kejam.!. atau sekadar untuk keseronokan.!!

                                  Assalamualaikum;
                                             Salam sejahtera semua tiptop2 hampir seminggu lagi kita akan beraya seakan tak terasa bulan ramadhan hampir ke penghujungnya bagi yg tak berpuasa rasa setahun menunggu tamatnya bulan ramadhan ni..aku kurang sikit idea dlm minggu ni tambah pulak line internet disini asik kondem je memanjang hilang mood nak buat entry tak tahulah seminggu ini letrik/karan pun sering terputus2..mungkin sebab hujan sering turun minggu ni...
                                        Tak ada benda nak buat takut pulak followers aku tak ada benda nak di baca dlm blog aku terus aku share gambar2 ini utk korang lihat bukan apa sekadar untuk hiburan..ini bukan aku punya kenalan aku dari indonesia yg buat ni..aku sekadar berkongsi atau dengan lain perkataan sebagai "pemudah cara"..betul ke?. alah betul ke tak betul ke.. janji korang faham.

               Ini dia sekumpulan gbr2 anjing telah diubahsuai mengikut citarasa pengubah.
                         http://hermawayne.blogspot.com
                        http://hermawayne.blogspot.com 

                 Yang ni pulak gbr2 kucing mcm2 gaya..kesian dengan kucing Abang Long ni..!!
                      http://hermawayne.blogspot.com 

              
                       http://hermawayne.blogspot.com http://hermawayne.blogspot.com
                       http://hermawayne.blogspot.com http://hermawayne.blogspot.com

        Hobi pelik ni bukan ngan binatang saiz besar je..binatang kecil pun tak lepas pandang diorang..
                       http://hermawayne.blogspot.com http://unik4u.blogspot.com/
                 http://unik4u.blogspot.com/ http://unik4u.blogspot.com/ 
 
http://hermawayne.blogspot.com
Ini tak usah ceritalah selalu sangat jadi mangsa buli manusia
                                             Oklah..bukan apa sekadar untuk kita bersantai sementara menunggu idea datang mencurah2..bye2...!!!                      
 
       

10 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

wahhaah....

tangok pun dah takooot...ada jugak ubah2 gini...hehe//

yusuf Laili berkata...

Salam;
betul kata ILA..cam tupun jadi lawak.

Run Away berkata...

ikut trend lew abg yusuf...;d

PORUMAN berkata...

wah kah kah kah .. buruk perangai juga manusia yang buat mcm tu ... mcm2 adabos !!!

yusuf Laili berkata...

Salam;
@#Run Away-
Ikut trend korea apa nama tadi kepop ke kipop ke..ahhh lantaklah.

@#PORUMAN-
tulah aku katakan tadi seksa je binatang tu ku tengok..tak ada langsung wajah ceria binatang tu..

Zul Fattah berkata...

haha..lwak kot.. cam real doe

haha..

Abang Long berkata...

Salam...aku rasa yg paling cute, menatang yg last tuh...pas ni terpaksalah aku guna gambar menatang tu utk entry blog aku plak..huahuahua

ArulchelseA berkata...

cuak aku tengok..

Akmal Hadi berkata...

Kesian kucing tu, asalnya dah comel tp jd hodoh pulak..

yusuf Laili berkata...

Salam semua;
@#ZUL-
betul, ada yg real dan ada yg tidak.

@#Abang Long-
yeake?.kucing tu bagi kat aku jelah..!!

@#ArulchelseA-nak buat mcm mana akupun cuak habis.!!

@#Akmal Hadi-akaaalah..kesian dia org yg buat tiada perasaan kebinatangaan.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service