mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

26 Ogo 2011

Promote blog rakan-harijadi blog yotokuu!!!.





                                                     Assalamualaikum;
                                    Untuk entry kali ini aku nak promote blog peneka tepat umur aku sempena harijadi aku semalam 25/08/1969.,ini bermakna umur aku dah 42 tahun..tua ke? memang dah tuapun..tapi hati aku masih muda dan masih bergetah.ehmm!..Ada seorang blogger yg teka(dewatempur) dengan tepat tapi beliau tak setuju blognya dipromote atas alasan peribadi jadi aku hormat keputusannya.
                                 Untuk tidak menghampakan diri aku sendiri atas penolakan dewatempur, maka aku ubah sistem ni dengan mempromote semua blog pengomen entry harijadi aku, aku rasa lagi adil lagipun diaorangpun berusaha untuk meneka dan merupakan follower terhormat aku...
                                 OKlah..aku jlnkan janji aku sekarang dibawah ni aku senaraikan 12 blog blogger2  yg mengomen entry harijadi aku ngan teka umur aku sekali..jadi mana2 bloger diluar sana datanglah terjah blog diaorang yang cantik,bernas,berinfomasi macam ada sambil tambah followers korang, tak percaya klik lah link diaorang kat bawah tu;
                                 
http://puakajoran.blogspot.com/
                       1. Nama blog Tokan nama sebenar Badrul Hisham,blog dia wana hijau dan sesiapa yg kaki pancing bolehlah terjah blog ni sesuai sangat...mula berblog 2009,entry penuh dengan aktiviti memancing,makulmat tentang joran nak tahu lanjut tanya dia sendiri...

http://me-soul-searching.blogspot.com
                               
              2. Nama blog NA, perempuan dari melaka..aku suka doodle dia ni pakai baju bendera malaysia..entry dia menarik sesuai untuk semua golongan mula berbelog 2010.

http://virusemosi.blogspot.com/
                               
               3. Nama anistasia, blog suka suka cerita,mula berblog 2010, perempuan dan berjiwa lasak tak caya terjah blog ni.....dgr cerita masih solo ..ehemmmm.!

http://nilamsuhana87.blogspot.com/
                             
              4. Guna nama Pemata Biru dlm blog, seorang pelajar dari Balik Pulau,mulai berblog 2010, dia ni suka segmen2 dan contest2 tambah follower entry dia banyak berbentuk nasihat,keluahan dan renungan,blog dia warna biru full lawatlah blog dia ni..
                               
http://anakterunaboy.blogspot.com
                                               
                5. Blog "Anak Teruna", mulai berblog 2009 otailah dari ipoh Perak, entry dia ni banyak kisah pengajaran,santai,berita2 semasa..jom berkenalan dgn dia ni....


http://abanglongonline.blogspot.com/
                6. Blog "Abang long" mula berblog pada 2008 boleh dikatakan org lama, mempunyai 2 blog, satu lagi "kek lapis sarawak.blogspot",dari kuala lumpur..Aku paling suka dia ni kerana sering guna gbr kucing tiap kali post entry..yg menarik juga entrynya berbentuk nasihat,renungan yg berguna dan cerita2 kisah dan tauladan.jom berkenalan ngan blog ni.


Foto Saya
http://run-awayy2112.blogspot.com
               7. Blog "Run Away" mula berblog 2011,gadis masih solo lagi dari Selangor..blog dia ni bagus serta  menarik sesuai untuk semua lapisan..bukak je blog ni anda terus dihidangkan dgn lagu korea, sesiapa berminat oleh  terjah blog dia tanya sendiri dah berpunya ke belum.....pandai pandai korang nak ayat..

Foto Saya
http://bilapahatberbunyi-abghani.blogspot.com
                8. Blog "Bila Pahat Berbunyi"..maknanya rumah dia masih belum siap,..mula blogging 2011,kerja ngan swasta di pasir   gudang...template dia cantik gbr buku, header pula hutan kebiruan,jom terjah blog ni.rugi tak berkenalan ngan blog ni.

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/
                  9. Blog Nurain dari selangor seorang pelajar uitm Shah Alam bidang Bachelor of Science(Hons),mula berblog 2011,template warna hitam/biru gelap kot, entry byk berbentuk diary,promote barangan wanita dan renungan, masih solo..nak tahu lebih lanjut terjah blog beliau..
                                                        
Foto Saya
http://plbgaimacam.blogspot.com
                   10. Blog "cerita kosong ku"..dari Sabah, menggunakan nama "PORUMAN" sebagai samaran..entrynya amat menarik penuh dengan maklumat semasa,apa2 saja ada dlm blog dia ni, hiburan,bola sepak nak tahu lebih lanjut terjah blog dia ni...masih bujang seorang jurutera.
http://zulfattah.blogspot.com
                   11. Ini budak kaca mata Rayban blog dia MooN-Keyztm..,Zulfattah nama diberi, berblog sejak 2011,aku minat header dia yg lama dulu siap pakai rayban disebalik bulan biru..template dah tukar dah nak tahu macam mana rupa template baru dia jom ke blog jejaka hensem ni....
Foto Saya
http://limochiaizawa.blogspot.com/
                   12. Blog dia ni bernama "Diriku seperti Burung" syahdu juga nama blog ni,orgnya bernama Mohammed Faizal blogging dari 2009 lagi,  tak suka tonton tv suka blogwaking...entry berkisar tentang kehidupan harian,maklumat semasa dan umur 22 tahun masih solo..tak caya berkenalanlah dengan beliau...


                     OKlah...setakat ini sajalah yg aku promote, 12 orang blogger hebat dengan gaya penulisan masing2 sempena harijadi aku yang ke 42,korang pecaya tak umur aku 42?..akupun tak percaya..Hahahaa..jangan lupa korek2 12 blog diatas..bye5!!!!!!!!!!!!


         
                                                     
                         
                                                         
                                                   

                                                     

                                   

                                                       
                                                       
                                                
                                                 
                                               
                                               
                                                       


17 ulasan:

merahitujambu berkata...

rajinya promote eh...

nk doodle free jom laa

Abang Long berkata...

Salam bro...selamat hari jadi dan selamat hari raya sekali..hehe. Kita sama2 masih muda lagi..umur engkau baru 24 dan aku plak tua setahun 34 huhu.. BTW, ada kesilapan kat address blog aku tu s/b http://abanglongonline.blogspot.com

Thanx sudi bg promosi

yusuflaili berkata...

sALAM;
@#merahitujambu-
bukan apa dah janji dengan diaorang,doodle free ke?.

@#Abang Long-
maaf AL aku ingat Abang Long Online,nanti aku buat balik.

Ungu Violet berkata...

dah hepe besday ke...huhu

happy belated birthday taw...take care..:)

Mohammed Faizal berkata...

terima kasih yotokuuu.....sudi promote blog burung yang tak seberapa ni...

yusuflaili berkata...

Salam;

@#Ungu Violet-
dah,tap apa walau apapun tq dan selamat hariraya.

@#Mohammed Faizal-mestilah promote tak masalah punya kita sesama dlm dunia blog harus saling perlu memerlu.tak caya tanya yg lebih arif.

PeRmAtA bIrU berkata...

terima kasih tolong promot..alamak.. nih pangkat abang2 dah nih.. huhu.. maaf yer tak ketahuan.. tapi lelaki 40 tu masih muda la.. huhu.. eh.. saya mula berblog tahun2010.. tak tau nape kat profile tulis 2006.. x otai lagi tau..:) heheh.. selamat hari lahir..:)

amranaiman berkata...

slamat ari jadi!!

Anak Teruna berkata...

Salam,
Salah la AnakTeruna teka ek? Hehe
Tq promote...:)

ArulchelseA berkata...

42 ke 24 ni bro..kih kih kih...

alamak blog aku tk de ke bro.. kih kih.. selamt hari raya..

Umedia Network berkata...

Wah!!! Ramainya. Apa-apa pun Selamat Hari Jadi semua!!! hee. :)

yusuflaili berkata...

Salam;
@#Pemata biru-
pangkat abanglah tu pangkat pakcik tak mahu kalu org lama boleh diterima..Hahahaaa,

@#amranaiman-
tq mudahan2 aku dan engkau dipanjangkan umur..

@#Anak Teruna-
Salah tak apa janji ada usaha tapi aku promote juga.

@#ArulchelseA-
aku dah kata memang ada tak caya umur aku 42,..rupa aku dlm gambar profil 24.tak apa nanti kita buat segmen lain pulak...

abghani berkata...

Tq bro..salam raya

Zul Fattah berkata...

alooolaa.. 42 ke? la.. sikit lagi nk betul tu..
ni kira pangkat abg r ni..
abg .. haha.. tima kasih yup..

p/s : nak panggil nama apa kat abg?
huhu

yusuflaili berkata...

Salam;

@#UN-
terimakasih, bolehlah tahan contest harijadi ni kejap je tapi tak apa lain kali blogger lain pulah yg buat...

@#abanghani-sama2 selamat hari merdeka!!!

@#Zul buta rayban-ya hampir nak tepat tekaan anda.pangil mana2 je.

Zul Fattah berkata...

ok.. panggil Abg yusuf r.. hehe..
boleh?

anitasia berkata...

thanks promote blog sy eh..
umo bro dah 42? omg..sy teka 24..jiwa muda lah bro ni..

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service