mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

25 Ogo 2011

Hari jadi yang ke....??

                                                    Assalamualaikum;
 
                                      Salam sejahtera dan selamat berpuasa....Hari ni aku nak kongsi dengan korang hari istimewa aku ari ni..teringin benar rasa hati ini nak nak dengar ucapan selamat hari jadi dari sahabat maya aku yg aku kenal selama 4 bulan ni,Selepas tu korang tekalah berapa umur aku sekarang dan bagi yang berjaya teka dengan tepat ada hadiahnya....bukan bentuk duit aku akan promote blog korang.
                                     OKlah...nanti kta tengok siapa yang kena Bye2..!!                                       

20 ulasan:

Mohammed Faizal berkata...

selamat hari jadi , raya dan puasa...rase-rasenye umur 24 kot

yusuflaili berkata...

Salam;
@#Mohammed Faizal-
Tq dan selamat hariraya tentang umur tu tunggu dulu.

Abang Long berkata...

Salam...tengok gambar cam 32 tapi mungkin umur baru 23..kira cam awet tua la tu...huahuahua..ooopss sorry..

SELAMAT HARI JADI bro...

Run Away♥ berkata...

selamat hari jadi....semuga panjang umo dan murah rezeki...;d..hari jadi yg ke-20 kew...hik...;d

yusuflaili berkata...

Salam;

@#Abang Long-
mungkin juga betul kata AL ermmmmm awet muda mungkin juga 23-32 tahun.

@#RunAway-
Terima kasih..mungkin juga ke-20.

anitasia berkata...

happy bday bro..semoga pnjg umo dimurahkan rezeki.dan dikurnikan kesihatan yg baik2 selalu..
bday yang keeee ke brape eh? ermm 24 kot..huhu

yusuflaili berkata...

Salam;
@#anitasia-Tg,awk pun mudahan2 sihat selalu,24tahun ada rupa 24kah aku?..mukan tembok adalah.Hahahaaaaa!!

Tokan berkata...

happy birthday bro...smoga rezeki bertambah

nurain berkata...

happy bufdaaaay tuan blog!!!!!! :)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

abghani berkata...

hapi bestday 2u...yg ke 34++

Dewa Tempur Maharaja berkata...

selamat hari lahir yang ke42 pok...
moga blog makin maju...ahahaha..

yusuflaili berkata...

Salam;
@#Tokan-
mudahan sama2 pjg umur.

@#nurain-
dah follow dah tq..

@#abdhani-
34++ mungkin juga hahahaaaa!.

@#dewatempur-
Sabar pok..jgn ngaut gilak tauk urang agik..!!

Zul Fattah berkata...

selamat hari lahir dan selamat menyambut hari raya puasa ..
haha.. be strong.. semoga ceria2 selalu.. dan di berkati oleh Allah selalu..

Oh ya.. umur yusuf 30 tahun.. betul tak?

NA berkata...

Selamat hari jadi yang ke-35 tahun

-wina1979-

PORUMAN berkata...

slmt harijadi bos .. hehehe .. umur ko mesti ke-41 ... wak kah kah kah --- tua sudah ko ow

Anak Teruna berkata...

Salam,
Selamat Hari Jadi...
mungkin yang ke 28..:)

PeRmAtA bIrU berkata...

wah.. selamat hari lahir yer.. semoga panjang umur and ceria2 selalu... teruskan berblogging dengan gembira k.. saya x pandai teka umur tapi mungkin 28 kot..huhu..:)

Zul Fattah berkata...

nak jawab lagi..erm.. 4o tahun kan? hahaha.. tuan sngat tu.. bukan2.. aku change..
erm.. dalam 29 tahun..

yusuflaili berkata...

Salam;
@#Zul-Tq moga anda sihat sepanjang ramadhan ni.30-29 mungkin juga..

@#NA-
TQ moga ceria selalu,35 mungkin juga..

@#PORUMAN-
belum tua boss masih boleh berjalan dan belari..kahkahka!

@#AnakTeruna-
Tq 28 mungkin juga...

@#PeRmAtA birU-
terima kasih atas sokongan PB,blog mesti diteruskan..28 mungkin.

LydSunshine berkata...

Happy bday Yotoku. Aihh.. semua tekaan dia jawab 'mungkin juga'. Saya teka 31. Lalala.

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service