mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

12 Okt 2013

Aku sekarang bukan yang dulu!!.

                                 Assalamualaikum dan salam 1Blogger
Dengar tajuk jer korang teringat akan penyanyi jalanan indonesia yg terkenal karang ni..cuma ayatnya jer aku sengaja aku tunggang terbalikkan..

Sudah setahun aku abaikan blog ni,setahun jugak aku tak update sebarang pos dan yg paling menyedihkan blog aku banyak ketinggalan
Dari pelbagai sudut.

Dulu aku boleh buat update tiap-tiap hari sekarang oleh kerana tugas aku
Sebagai tukang masak sepenuh masa maka terbiarlah blog aku ni.walau bagaimanapun kali ni aku akan cuba update sekurang-kurangnya sekali sehari.Pada rakan blogger yg ada singgah diblog aku ni terimakasih atas
sokongan kalian tu.Oleh kerana rindu dan sayang dengan dunia blog ni maka terjah blog aku ni balik dan perbaiki mana yg patut.

Oklah takat ni jer dulu nanti ada masa aku akan cerita pengalaman aku sebagai tukan masak pulak....bye2!!!!.

2 ulasan:

Empayar Utama berkata...

Selamat kembali. Tak pe ada masa updatelah :)

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam...
Sama la kita..
Dulu ada je yang boleh up date setiap hari tapi kini kekangan masa...
Salam aidil adha..

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service