mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

15 Ogo 2012

Profil tak tersedia pulak!!.

          Assalamualaikum dan salam 1Blogger;
    Halo!..semua, sekarang dah masuk hari ke26 kita berpuasa tak
terasa bulan Ramadhan dah nak abis dan 5 hari lagi raya tiba pulak.
Apapun harap persiapan raya korang semua dah tersedia seadanya..
Benda nilah yang keluar pada sesetengah blog yang menyertai segmen tambah follower
 
    Hari ni aku aku nak cakap pasal masalah bila aku nak Follow
mengfollow blog ni. Dua tiga menjak ni aku selalu masuk segmen-
segmen yang dianjurkan oleh blogger-blogger kita,biasanya bila
dah join sesuatu segmen kenalah blogwalking serta follow sesama
peserta disegmen yang sama.
     Masalahnya ialah bila saya nak follow orang tu balik tepampang
terkeluar perkatan ni kat screen komputer aku Profil tak tersedia.
Macam mana boleh jadi bergini?sepatutnya bila mana-mana blog
yang nak masuk segmen tambah followers ni benda-benda macam ni
tak sepatutnya dahlah aku ni jenis yang kurang mahir sangat dalam bab
ni,atau mungkin tuan blog tak mahu difollow agaknya..
    Lagi satu hal yang ada iaitu masalah di kota komen sesetengah blog
yang mempunyai kotak komen jenis yang macam pic dibawah ni;
 
    Inilah contoh yang saya maksudkan..bagi aku yang selalu tinggal
 komen selepas baca entri memang payah lebih-lebih lagi mata aku
kurang jelas melihat objek yang samar-samar.Paling menyedihkan
bila line internet slow!! korang tentu faham berapa lama nak tunggu..
   Tapi apa2pun terpulang pada diri masing-masing yang punya blog
aku cuma memberitahu masalah atau pandangan aku je tak lebih dari
pada itu..Oklah jumpa lagi dilain entri Bye2!!!!!!!!!!.

  p/s...... mesra blog

14 ulasan:

Kesuma Angsana berkata...

tu part yg KA paling malas nak wat bila nak bg komen! neway, selamat hari raya, maaf zahir batin dari KA sekeluarga ye

Abang Long berkata...

Salam...
Selalunya blog org popular jer yg ada mende tu..ramai sgt blogger yg nak komen...yg nak spam pun ramai gak..so, jalan terbaek, letak lak mende tuh...hehe

Selamat Hari Raya

PeRmAtA bIrU berkata...

hahahahah...biasa la tu ... saya pon selalu terjumpa... perkara yang paling mudah... ignorekan aja...:)

yusuflaili(Goku) berkata...

salam hormat;

@#KesumaAngsana-
Nak buat macam manalah kan kalau line slow terpaksa kita klik keluar..

@#AbangLong-
Ooo..bergitukah,maknanya terpaksa melalui tapisan baru boleh masuk,serupa macam nak jumpa YBlah.

@#PeRmAtAbirU-
tak usah komenlah..lmbt sangat kuar.

LydSunshine berkata...

Yang blogger not found tu selalu gak saya alami. Tapi let go je la. Tak jumpa sudah. Takyah follow.

Dan yg komen tu mmg sgt annoying. Saya pun tak suka. Sebab dia punya code tu makin susah nak baca.

encik cool berkata...

jalan terbaik adalah PANGKAH!!

Koding berkata...

Blogger yang inginkan entrinya mempunyai komen patut buang word verification tersebut...

yusuflaili(Goku) berkata...

salam hormat;

@#LydShunshine-
Belah jelah...

@#encikcool-
Pangkah kah!..macam iklan undi malaysia..

@#koding-
betul

SiBudakKurus berkata...

tulah..sakit pulak hati kite ni..trus terbantut nk komen.huhu

Ratu Lissa berkata...

itulah.. kadang2 blogger tu komen post saya.. pastu bila nak singgah blog dia balik profil tidak tersedia pulak.. aduhai..

amranaiman berkata...

slmt hari raya cop :D

Mia Liana berkata...

abaikan aje... takde pape la.. tu..

salam aidilfitri

Aida Omar berkata...

selalu jugak kena.. ada yg dah remove blognya pulak.. huhu. ha aida sangat memahami tang line lembap.. mmg payah gila nak blogwalking. :)

yusuflaili(Goku) berkata...

salam hormat semua;

@#sibudakkurus-
nak buat cammanakan tu blog dia suka hati dialah nak buat apa..

@#RatuLisa-
Aduhai..terbantut nak baca entri dia apa lagi nak komen..

@#amranaiman-
selamat raya dan selamat merdeka!!.

@#MiaLiana-
setuju!!.

@#AidaOmar-
pasal line slow satu hal..ada brok ban yang bayar rm80 sebulanpun kadang2 buat hal juga..

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service