mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

15 Jan 2012

Masih kurang baik!!!.

           Assalamualaikum dan salam 1Blogger;
         Lama dah aku tak update blog ni...agaknya dah seminggu,hari ini tak adalah entri yang menarik sangat cuma sekadar nak update blog dan tanya khabar...
         karang ni aku berada di Kuching,dah hampir seminggu aku disini berurusan dengan pakar tentang proses pembedahaan aku nanti ..mereka bimbang penyakit asma serta batuk aku nanti memberi kesan keatas pembedahaan itu nanti.
sekadar hiasan
           
        Apa-apapun sekarang ni aku masih dirawat cuma taklah ditahan di wad aku ulang-aliklah dari rumah adik aku ke hospital, sehinggalah tarikh sebenar pembedahan aku  ditetapkan......oklah jumpa lagi selepas semuanya selesai dan aku akan buat entri menarik selepas aku selesai menjalani pembedahan nanti.....bye3!!!!!!.

12 ulasan:

Koding berkata...

Musim sibuk barangkali...

Arra Ahmad berkata...

semoga cepat sembuh yusof..:)
tak sabar nak tunggu kamu sihat

Iza Teratak Usang berkata...

Assalam...
moga cepat sembuh..
Kami sedia menunggu dengan kemunculan anda nanti...

ABU berkata...

semoga sembuh cepat...
Er mcm frstime masuk sini... Salam perpaduan :D

hyz berkata...

semoga segalanya berjalan lancar k... semoga sembuh cepat. amin

Ray ban Malaysia berkata...

Take care..

LydSunshine berkata...

Semoga semuanya selamat Yusuf.

Nizam Ijam berkata...

amin..

Aida Omar berkata...

semoga semuanya selamat yusof..
kami doakan semoga anda sihat semula.
btw tnkz masukkan blog aida dalam bloglist yusof. :)

Run Away berkata...

semuga cepat2 sembuh a'yusuf...;d

yusuflaili(Goku) berkata...

salam semua;
terima kasih banyak2 pada sahabat semua..tanpa anda siapalah aku disini..sokongan dan doa anda semua menjadikan aku makin tabah menghadapi dugaan.

ctk berkata...

jaga diri ye....mkn ubat ikot time :)

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service