mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

4 Sep 2011

Blogger Wanita Ramai.??

                                                  Assalamualaikum;
               Selamat menyambut Merdeka Raya pada para pembaca budiman,dah masuk hari ke-6 mood raya masih lagi terasa,-masih ramai yang beraya di kampung bergitu juga blogger2 masih beraya bersama keluaga.


Hawa
                                                     
               kali ini aku nak buat entry pasal kaum hawa pula..jangan terkejut pula kaum ni aku bukannya nak kutuk malah aku puji dan tabik kat kaum hawa ni.....kenapa???


lelaki..seorang je...
                                                                             
              Cerita dia, bergini selama 6 bulan aku berblog dan aku perhatikan dari follower aku dan follower blog orang lain yang aku blogwaking, ternyata blogger wanita paling ramai, kalau tak percaya cuba korang kira follower diblog masing2 mana yg lebih banyak.
               Mungkin Isu ni pernah diperbincangkan tapi aku buat juga sebab aku nak dengar pendapat korang semua khasnya follower terhormat aku. soalannya ;


Adam online.
                                          
                                     Benarkah blogger wanita lebih ramai..?
                                     Adakah Wanita lebih sukses dari leleki.?
                                    Atau kerana wanita lebih suka bersosial dari lelaki.?
                                    Adakah wanita mudah bercerita berbanding lelaki.?
                                  Atau gaya penulisan wanita lebih lembut dari lelaki.?


                         Oklah..bagi aku, tak lain tak bukan ini kerana Wanita lebih banyak dari lelaki..betut ke??.apapun kita dengar dulu pandangan blogger yang lain pula......bye3.!!!.

24 ulasan:

Zul Fattah berkata...

orang popuan cepat membiak la abg.. haha..

iza berkata...

Assalam...
Memang blogger perempuan ramai tapi tak semuanya mengeluarkan entry berkualiti. Ada yang sekadar suka-suka untuk jadikan blog sebagai diary dan sebagainya. Tak kisah la lelaki atau perempuan, kalau cerita menarik, best juga membacanya....

p/s: Semenjak dua menjak ni aku jadi silent reader je kat blog ko ni...taip komen panjang2 guna smart phone, tetiba hilang. malas dah nak taip semula....

yusuflaili berkata...

salam;

@#Zulfattah-
yalah diaorang ni lebih agrisef.

@#iza-tak kisah apa2pun entry diaorang yang penting diaorang sosial..

abghani berkata...

wanita rajin dan byk masa

LydSunshine berkata...

Wanita ber blog supaya dpt mengisi masa lapang untuk mengelakkan mengumpat. Kekeke. Agaknya la. Haha.

Ungu Violet berkata...

haha...sokong Lydsunshine...

lebih baik berblog daripada mengumpat...hihi

Shorim Kasih berkata...

mmg perempuan semua hal ramai je..follower sya pun, pompuan je bnyknya..hehe..blum bnda2 lain lg

Eddy Dce berkata...

mungkin orang prmpuan lebih suka berblog berbanding lelaki...agaknye la... :)

yusuflaili berkata...

Salam;

@#abghani-
Nampak gayanya wanita lebih berinovatif dan kreatif.

@#Lydsunshine-
betul ke gitu??

@#UnguViolet-
Akhaa..yelah tu,ada bezanya berblog dengan mengata...!!

@#Shorimkasih-
tulah aku katakan wanita sedang mendahului lelaki..sbb diaorang sememangnya ramai..

@#Eddydace-
akupun kadang2 berfikir bergitu jugak...

teh tarik berkata...

salam
mungkin btl ..tpi pendapat saya pulak .lelaki lagi pandai bercerita dalam blog :)

Mrs Lurve berkata...

blogger wanita ramai, perasan gak..agaknya sbb wanita nie suka membebel dan berceloteh kot hehehe..

so xkira pe2 topik, ada sj yg yg nk diceritakan..kang kalo balik g cite dkt hubby 24jam, bosan lak kan..kalo pot pet pot pet dlm blog..xde sape nk kesah huhuhu..
kalo org suka..baca..kalo xsuka, klik pangkah hihihi..

PORUMAN berkata...

ai na bos .. hehe -- mmg btil tu pompuan lbh ramai yg berblog -- nda tau kenapa pompuan saja yg lbh ramai .. hahaha

Green Apple berkata...

blogger wanita lebih ramai.. ye ke..
tapi fakta perempuan lebih ramai dr lelaki tu kurang tepat ye..

yusuflaili berkata...

salam;

@#tehtarik-
bagi aku wanita lebih pandai bercerita,lebih2 lagi cerita sedih.!!

@#MrsLurve-
mungkin juga betul pendapat anda ni..maknanya wanita lebih suka memilih membebel cara senyap..

@#Poruman-Mungkin disebabkan juga oleh cogankata "ladys First"..melemahkan inovatif lelaki.

Mat GitarKapok berkata...

orang pempuan suka bercerita dan meluahkan perasaan dan juga suka bergosip.. lagi satu ada gak nk tunjuk diarang ni bajet cun hehe jgm marah ek..

yusuflaili berkata...

Salam;

@#GreenApple-
Blogger wanita ramai betul ke tidak tak tahulah,cuma kajian rambang je,rasa2nya memang perempuan lebih ramai dari lelaki..

@#MatGitarKapok-
Itu aku tak beberapa pastilah, sama2 kita buat kajian tentang ni...

P/S..siapakan antara belogger dapat cari fakta tepat dan terperinci bahawa blogger wanita paling ramai....

aida berkata...

sebenarnya org perempuan sentimental value tinggi...mcm aida berblogging sbb taknak benda2 yg berlaku berlalu sahaja...so bloglah tempat mencurahkah segalanya....cehceh wah

yusuflaili berkata...

salam;
@#aida-
OOOooo..yeke,betul jugakan lelaki ni jarang bercerita mahu bercerita dil blog ni,kalau adapun tak ramai..

Tokan berkata...

ya la bro...memang ramai.Org pompuan memang suka menulis dan kreatif sangat...dan kebanyakan blog mereka memuatkan lagu2 kegemaran mereka. Kalau buka banyak blog n x mutekan sound jadi kecoh....jika guna broadband...alamat jamedla pc...

yusuflaili berkata...

Salam;
@#Tokan-
Seronok juga rasanya jumpa dengan blogger seangkataan ni.walaupun tak pernah jumpa..

Run Away♥ berkata...

pompuan kan myk dari lelaki...hik...;d

Dewa Tempur Maharaja berkata...

yotokuu.............

yusuflaili berkata...

Salam,

@#RunAway-
Memang tak dapat dinafikan perempuan lebih banyak dari lelaki..

@#DewaTempur-
Bontanin...

ZIk berkata...

erm betul memang ramai... yang minat pun ramai pompan..hehe

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service