mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

21 Sep 2011

Alhamdulillah lega.!!

                                                Assalamualaikum;
                                Rakan-rakan blogger semua..hari ini genaplah seminggu aku tak dapat update blog..kerana masalah line free deconnection tempat down, baru hari ni diaorang dapat dibaiki..Korang tahu tak bertapa seksanya aku seminggu ni, nak nanggis pun ada.
Nilah rupa wireless G Free USB Adapter(kotak) yg aku guna sekarang
                                 Bukannya apa seminggu lepas tempat aku selalu terputus bekalan eletrik secara tiba2,maka dengan secara outomatiknya suiz line free di menara celcom tempat terpadam,sedangkan pegawai celcom akan datang ke tempat itu hanya seminggu sekali buat pemeriksaan...
Mungkin aku patut guna ni.
                          Oklah..buat semantara waktu ni,aku nak bersihkan blog aku yang dah berabuk ni selama seminggu ditinggalkan..kepada yang masih sudi terjah blog aku,aku ucapkan terima kasih,aku amat hargai kalian semua..bye jumpa lagi.!!!!!!!!!!!!!!!


P/S..Maknanya aku mesti beli Bband....

14 ulasan:

LydSunshine berkata...

Sama-sama.

NA berkata...

Ha baru tahu kan rasa tak dapat kemaskini blog.

Selamat kembali. Ingat beraya luar daerah.

-wina1979-

yusuflaili berkata...

Salam;

@#Lydsunshine-
aku hargai sokongan anda..

@#NA-
Hebat betullah penangan blog ni..mengalah bebudak kecik mintak aiskrem pulak...

Abang Long berkata...

Salam...bersihkan jgn tak bersihkan bro...guna sekali vacuum cleaner utk sedut habuk2 tuh. Kalau nak sental bagi kilat, gunakan brasso..sambil2 tu, kalau dapat engkau cuci sekali si celcom tuh...huhu

yusuflaili berkata...

Selamat petang;

@#AbangLong-
Betul tu ada juga rasa nak sental dengan klorok..lebih2 lagi line deconnection ni.

Ratu Lissa berkata...

haha.. bgus lah..

Peto (nurul izzati) berkata...

haha x)

abghani berkata...

kita ketemu lagi

Ungu Violet berkata...

sama laa...line berukben pun slow manjang...kene up bg mahal sket kot...huhu

Zul Fattah berkata...

Sama r bang.. lpas seminggu.. ni baru dapat top up broadband ni..

yusuflaili berkata...

Salam semua;

@#Ratulisa-
bagus sangatlah celcom ni..

@#Peto-
Hehehehe..

@#abghani-
Ya..alam maya sungguh mengasikkan dikala kesunyian.

@#Unguviolet-
berukben masalah juga ke?,ingatkan line free je yang beruk...

@#ZulFattah-
Kira nasib kita lah tu...

Dewa Tempur Maharaja Waliggs berkata...

salam bro...
kita serupa bro...
(mcm mana x sama..kalo dh satu opis..ahahaha...)

Anak Teruna berkata...

Lama menyepi..igtkan merajuk..haha

yusuflaili berkata...

Salam;
@#dewatempur-
betul tu 1jabatan 1malaysia..

@#AnakTeruna-
Seminggu aku merajuk ngan line celcom ni...

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service