mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

12 Ogo 2011

segmen promote[kotak bulat]

                                                            Assalamualaikum;

                                     
                                                      klik disini segmen promote [kotak bulat]

                          salam semua tentu korang semua perasaan sekarang byk blog yang buat bermacam2 segmen jadi aku tak reti buat segmen seperti tu maka aku ikutlah..sebenarnya segmen ni bagus juga terutama untuk blogger baru mcm aku ni....walaupun tak semestinya orang akan berduyun2 terjah blog kita sekurang2nya kita berusaha daripada kita  duduk diam je kan.....
                           Untuk blogger2 baru jom kita join segmen ni beramai-ramai...!!!



7 ulasan:

Umedia Network berkata...

macam best je. huhu. Tapi, sekarang tak ada mood nak join segmen. huhu. :)

yusuf Laili berkata...

Salam;
Tak apa yg penting sokong kwn.!!

Run Away berkata...

salam kenal.....;d

ILA HonEyBuNNy berkata...

salam..

ramai tengok join segmen neh..

sana sini ada kotak bulat...;-)

bagus segmen macam neh...leh kenal ramai blogger kan..

yusuf Laili berkata...

Salam;
@RA..TQ nanti aku follo.
@ILA-ye memang bermacam2 segmen sekarang..bagi aku join ajelah mana tahu nasib..

Fad berkata...

hai!!!cikgu fad dtg..dah promote blog awak tau..meh la tgkk....:)jom kenal2..
http://dilamin.blogspot.com/2011/08/promote-blog-segmen-kotak-bulat.html

~faranajwa~ berkata...

hi, dr segmen sama, kump 5
follow u~follow me back ya
tolong LIKE kn entry ni, TQ ;D

http://farazone.blogspot.com/2011/08/contest-hadiah-raya.html

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service