mungkin disini yang anda cari.!!

Pengikut dihormati

17 Nov 2011

Malware Detected..!!

                   Assalamualaikum, salam 1Malaysia;
             
         Malware detected lagi... aduh susah betullah, dah seminggu dah aku tak dapat BW...korang perasan tak seminggu ini ada blog yang bila kita nak bw tak tak bolek masuk. Yang paling aku sedih sangat aku tak boleh terjah dan baca entri blog "Abang Long Online" seminggu ni asik keluar benda merah je lihat pic dibawah,
   
         Selain blog Abang Long ada juga blog follower aku yf lain seperti ini tapi tak lama lepas sehari dua ok balik, Tapi yg Abang long punya dah seminggu dah hingga sekarang.Harap2 Abang Long ada baca entri aku ni dan tolong aku supaya aku boleh komen dan terjah blog beliau macam biasa.....
Ni ke rupanya???.
    
        Bukan apa aku risau jugak komputer/pc aku ke kena virus atau memang selalu bergitu atau blogger lain ada mengalami masalah seperti aku..sebenarnya aku tak pandai dlm hal-hal mcm ni..selain aku blogger "Teratak Usang" ada juga buat entri mengenai Malware menyerang blog. 
      Oklah....ini je sebenarnya yg nak aku bagitahu terutamanya Abang Long sbb aku rindu ngan entri beliau tapi disebabkan masalah ni aku terlepas....jumpa lagi bye3.!!!!!.


             

8 ulasan:

iza berkata...

Assalam..
Rasanya musim malware kot sekarang ni...
Kalau nak elakkan malware, jangan letak link/ url dalam blog. Lebih selamat buat bloglist asing. nak loading pun senang

hyz berkata...

malware tu, virus yang terdapat dalam blog seseorang kan?

yusuflaili berkata...

Salam;

@#iza-
yake..,terima kasih awak.

@#hyz-
mengikut kata blogger iza bergitulah bunyinya...

c genk bah ne berkata...

Bahay malware tu.. genk pernah edit blog yg ada malware..genk pula yg glabah,tuan blog ok je ahaha..nasib dah ok dah skrang

Run Away berkata...

bahaya ni kan...nama pun malware...arap2 tak berjangkit kat sy...;d

Zul Fattah berkata...

dulu pernah kena jugak cam ni.. lpas dah delete link blog, ok dah

yusuflaili berkata...

salam;

@#cgenkBahne-
akupun risau gak ni..

@#RunAway-
NI serupa panyakit cacar jugak ni cepat merebak..

@#ZulFattah-
yekah..terpaksa buanglah link diorang ni...

Fathiah Hamim berkata...

takut nya kalo terkena. huhuh

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service